tisvilde-fritidshus.dk - www.tisvilde-fritidshus.dk
Sommerhusferie for livsnydere ...
Fakta
HUSET

En god og velindrettet ferieidyl ...

Dette fritidshus er et helt igennem charmerende bjælkehus, udvendigt malet i sort og hvid, indvendigt fremstår huset i original rustik naturbjælke. Selve huset er på 55 kvm. + carport, solterrasse og stor træterrasse. Grunden er på 1.200 kvm. med plæne, træer og buske - her finder du både sol og skygge. Glem ikke at nyde de mange detaljer som haven byder på.

Indretningen er smagfuldt afpasset til blælkehusets atmosfære, således at de moderne bekvemmeligheder indgår harmonisk i de rustikke rum. Her er et dejligt nymonteret køkken med bl.a. glaskeramisk komfur og en lille opvaskemaskine, køleskab, mikroovn m.v., samt alt nødvendigt grej og service til 6 personer. Vaskemaskine forefindes i separat vaskerum.

I umiddelbar forlængelse af køkkenet findes spisepladsen, som er "født" med 6 pladser. Der er mulighed for ekstra stole/pladser.

Husets "hyggekrog" med pejs/brændeovn, TV/DVD, Radio/CD og sofagruppe findes lige ved siden af spisepladsen.

Huset har 2 smagfulde soveværelser, indrettet i retro-stil, hver med plads til 2 personer. Med hjerterum kan der skabes husrum til yderligere et par opredninger i stuen.

Elegant badeværelse med WC og douche.VELKOMMENHUSETFERIE I TISVILDEPRISER OG BOOKING