tisvilde-fritidshus.dk - www.tisvilde-fritidshus.dk
Sommerhusferie for livsnydere ...
Oplevelser
Mad & drikke
Især for børn
FERIE I TISVILDE

   

Fantastiske strande...

Sommerhuset er perfekt beliggende i "smørhullet" Holløselund, få minutter fra Tisvildeleje, Rågeleje, Hetherhill og Tibirke Bakker ... intet mindre end Nordsjællands riviera.

Naturelskere kan vælge at lade sig fashinere af dyre- og fuglelivet, planterne, skovene  og naturligvis de mange kilometer fin sandstrand. Om efteråret må man ikke snyde sig selv for en svampejagt i Tisvilde Hegn, og de dejlige kulinariske oplevelser som høsten kan give. Her på toppen af Sjælland er der iøvrigt året rundt et helt specielt lys , som af mange kunstnere sammenlignes med lyset på Skagen.

Strandene er et kapitel for sig.Tisvilde strandene strækker sig over hele 14 kilometer, så her er der plads til alle. En del af Tisvilde strand - vest for den store P-plads - er udlagt som naturiststrand. Ved indgangen til P-området kan der købes postkort, pølser og ikke mindst de berømte Tisvilde Vaffel Is.

 

  Den lokale Holløselund Strand er selvfølgelig nærmest sommerhuset, men da der skal forceres 164 trappetrin - hver vej - så er det nok ikke den mest tilgængelige (!). Fra toppen af trappen kan man på klare dage ane Hesselø, langt ude i Kattegat.

Der findes også en fantastisk strand i Rågeleje      - stor gratis P- plads overfor Restaurant Søstjernen, som iøvrigt er et af Danmarks absolut bedste spisesteder. Overfor findes også mulighed for at købe is, pølser o.l. Rågeleje Strand er endvidere et mekka for windsurfere - året rundt.

VELKOMMENHUSETFERIE I TISVILDEPRISER OG BOOKING